Til voksne med NLD

Som voksen med NLD har man en række ekstra udfordringer, når det gælder arbejdsliv, parforhold og rollen som forælder. Hele øvelsen består i at forstå sig selv og finde et liv, hvor der er balance mellem ressourcer og krav

Voksne med NLD har fået kendskabet til deres vanskeligheder som voksne, da betegnelsen først indenfor de sidste par år er blevet kendt og anvendt i Danmark. Det betyder for mange, at de er vokset op uden forståelse for vanskelighederne, og for en del kan opvæksten derfor have været præget af nederlag og misforståelser. En del voksne kan finde det vanskeligt at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, mens andre er i stand til at kompensere for vanskelighederne.

Fælles for de voksne med NLD, som vi kender i NLD-gruppen, er, at de på trods af de ekstra udfordringer de har mødt i tilværelsen, i dag er glade, de har gode tilværelser, de fleste har arbejde, de er gift og har fået børn. Hvis du er voksen med NLD, kan vi hjælpe dig til at få kontakt med andre voksne. Ring til bestyrelsesmedlem Karen Prætorius. Du finder hendes nummer under “kontakt” i menuen til venstre.

 • Siden er under opbygning

  Vi vil meget gerne være en ressource for voksne med NLD og andre udviklingsforstyrrelser.
  Mange temaer er relevante:
  - Arbejdsliv
  - Parforhold
  - Forældrerollen
  - Depression og stress
  - Voksenpsykiatrien

  ... og meget andet

  Vi vil meget gerne have bidrag fra personer med NLD. Det kan være historier, erfaringer, temaer og oplevelser.

  Kontakt os på formand@nld-gruppen.dk, hvis du kan bidrage.